آیا تا به حال از اینترنت ضعیف استفاده می کردید؟ یا تا به حال اتفاق افتاده که برای دانلود و یا لود شدن یک ویدئو عجله داشته باشید و به دلیل سرعت ضعیف اینترنت به موقع نتوانید آن را ببینید و یا زمان زیادی صرف دانلود شود؟
داشتن اینترنت با کیفیت و پر سرعت خواسته خیلی از افراد است. دانلود فیلم، بازی، فایل های درسی و هزاران فایل دیگر با اینترنت ضعیف قطعا آزار دهنده هست و علاوه بر آزار دهنده بودن وقت گیر نیز می باشد. یکی از دستگاه هایی که می تواند کمک بزرگی به افراد بکند و در وقت فرد صرفه جویی زیادی کند، مودم فیبر نوری می باشد.
افراد با داشتن یک مودم فیبر نوری در هر منطقه ای از کشور که دارای زیر ساخت های متناسب مخابراتی باشد می توانند از اینترنتی پر سرعت و عالی بهره ببرند. با ما همراه باشید تا در ادامه به معرفی کامل این محصول بپردازیم.
مودم فیبر نوری با حروف اختصاری FOM نمایش داده می شود. در واقع کار اصلی این دستگاه، ایجاد رابطی میان اینترنت و دستگاه الکترونیکی می باشد و سیگنال های اینترنت با استفاده از این دستگاه انتقال داده می شوند. در واقع مودم فیبر نوری در دنیای مدرن وظیفه ی متصل کردن اینترنت افراد به اینترنت پر سوعت و قوی را دارد.
مودم فیبر نوری نوعی دستگاه مشترک می باشد و به همین دلیل باید از مخابرات تا درون خانه ی کاربر مصرف کننده، کابل های مخصوص آن انتقال داده شود. در واقع برای متصل شدن به اینترنت قوی با سرعتی چند برابر بیش تر از سرعت اینترنت معمولی نیاز به تجهیزاتی داریم که مودم فیبر نوری یکی از آن تجهیزات می باشد.
در ادامه برای شما توضیحاتی در رابطه با انواع مودم های فیبر نوری خواهیم داد، تا اطلاعات مختصری در رابطه با آن ها به دست آورید و بهترین فیبر نوری مناسب خود را انتخاب نمایید.
فیبر نوری دارای انواع مختلفی نمی باشد. این مودم ها شباهت های زیادی به یکدیگر دارند و تفاوت های زیادی ندارند. هر کدام از این مودم ها دارای ویژگی هایی هستند و همین مسئله باعث می شود که فرد با توجه به ویژگی های دستگاه ها، دستگاه مورد نظر خود را انتخاب نماید. مودم های فیبر نوری از برند های معتبری تولید و روانه ی بازار می شوند و مورد استفاده ی خریداران قرار می گیرند.
در واقع مودم های فیبر نوری دو نوع می باشند با نام های اختصاری ont و onu که در ادامه در رابطه با تفاوت های این دو نوع مودم توضیحاتی خواهیم داد.
همچنین بخوانید : چگونه سرعت اینترنت خود را افزایش دهیم
به صورت کلی، اینترنت فیبر نوری یکی از سریع ترین روش ها برای اتصال به اینترنت پر سرعت برای کاربران خانگی است. اما با این حال، نسبت به اینترنت هایی هم چون adsl و vdsl گستردگی بسیار کم تری دارد. اینترنت فیبر نوری به وسیله ی سیم های مسی ای انتقال داده می شود و بر خلاف اینترنت های adsl و vdsl می توان در فواصل بسیار طولانی هم کابل های اتصال این مودم ها را به کار برد و سرعت اینترنت مانند دیگر اینترنت ها دچار افت نمی شود.
یکی از مهم ترین مزیت های اینترنت فیبر نوری این است که نیازی نیست حتما با استفاده از کابل های مسی از مخابرات تا درون منزل آن را مهیا کرد و می توان با گرفتن یک انشعاب از سیم های مسی خطوط تلفن، اینترنت فیبر نوری را برقرار کرد.
حال شاید این سوال برای افراد پیش بیاید که مودم فیبر نوری چیست؟ در واقع مودم فیبر نوری دستگاهی است که در کنار مودم های معمولی نصب می شود تا امکان استفاده از اینترنتی با سرعت چند برابر بیش تر را به کاربران بدهد. این مودم ها اتصال بسیار ساده ای دارند و به دو روش اتصال با سیم مسی از مخابرات تا منزل و روش دیگر، گرفتن انشعاب از سیم مسی خطوط تلفن صورت می گیرد.
یکی از کاربرد های مهم این مودم ها سرعت بالای آن ها در فواصل طولانی می باشد. این نوع مودم ها بر خلاف مودم های معمولی در فواصل طولانی مشکل افت سرعت اینترنت را ندارند. هم چنین مودم های فیبر نوری هم برای کاربران خانگی و هم کاربران شرکتی مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر کاربرد های مودم های فیبر نوری می توان به سرعت انتقال ۱۲ مگابیت بر ثانیه ی آن ها تا فاصله ی ۸۰ کیلو متری اشاره کرد.
مودم های فیبر نوری به دلیل این که دستگاه های بسیار ساده ای هستند انواع زیادی ندارند و دارای دو نوع ont و onu می باشند. این مودم ها شامل ویژگی هایی هم چون وای فای ۶، پورت گیگ و قابلیت دو بانده بودن هستند. در ادامه در رابطه با تفاوت ها و ویژگی های دو نوع اصلی مودم های فیبر نوری با نام های اختصاری ont و onu توضیحاتی خواهیم داد.
همچنین بخوانید: نحوه اتصال مودم بی سیم و باسیم
این نوع مودم ها عملکردی بسیار عالی در خدماتی مانند انتقال اینترنت، صدا و ویدئو دارند. هم چنین با تواجه به پهنای باند گسترده ی این مودم ها برای مصارف خانگی و دفاتر اداری کوچک نیز مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این سری دوم این محصول دارای پهنای باند بیش تری می باشد و برای کاربران با فواصل دور تر نیز مورد استفاده است. از ویژگی های این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. این مودم ها امکان کانفیگ از راه دور را دارند و نیازی به حضور در محل نمی باشد.
این نوع مودم ها قابل استفاده برای مجتع های مسکونی و اداری می باشد. از ویژگی های این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. مودم ONU برای شرایط جوی متفاوت مانند دما، رطوبت و... طراحی شده است. به همین دلیل می توان در فضاهای خارجی و داخلی متفاوت از آن ها استفاده کرد.
همان طور که پیش تر توضیحاتی در رابطه با انواع مودم های فیبر نوری داده شد، این مودم ها تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. در این بخش اطلاعات زیادی در رابطه با انواع مداوم های فیبر نوری و ویژگی ها و تفاوت های آن ها به شما خواهیم داد. شایان ذکر است که بدانید مودم هایی که در این مقاله به شما معرفی خواهد شد از برند های متفاوتی بوده و قابلیت های پر کاربردی دارند.
مودم های فیبر نوری بستری را برای انتقال اطلاعات با اینترنتی چند برابر پر سرعت تر از اینترنت معمولی فراهم آورده اند. با توجه به این که پهنای باند انتقال اطلاعات اینترنت فیبر نوری دارای محدودیت زیادی نیست یکی از ویژگی های مهم این محصول همین مورد در نظر گرفته می شود.
همچنین بخوانید : از کجا بدونیم چند نفر به مودم ما وصل است؟
حال، یکی از مهم ترین سوالات کاربران این است که بهترین برند های مودم فیبر نوری کدام اند؟ مودم های فیبر نوری از برند هایی هم چون:
تولید و روانه ی بازار می شوند.
سخن پایانی
با توجه به توضیحات داده شده در رابطه با انواع مودم های فیبر نوری و ویژگی های آن ها، حال می توانید مودم مورد نظر خود را با توجه به کاربرد های مورد نظر خود از سایت وال تل خریداری نمایید. در فروشگاه اینترنتی وال تل مودم های فیبر نوری از برند های متفاوتی موجود می باشد و در انتخاب مودم دست خریداران باز است.
شما میتوانید از طریق واتسآپ یا تماس تلفنی با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.